Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mizející příroda

Mizející příroda

mtek Básně » o Přírodě

Anotace: To si myslím o budoucnosti planety Země.

když dříve byl svět krásnější?
My jsme byli o hodně mladší.
Teď před pár lety tu pole,
Teď jen továrny na stoje.

Před pár lety za námi statek,
Teď za námi panelák to je zmatek.
Dříve všude pole okolo nás.
Teď domy pohřbívají vás.

Příroda sotva kouká,
Jak ji člověk bourá.
Za chvíli nezbude,
Tak co tu bude?

Jen stroje pracující,
Jen zisky společnosti.
Už ani příroda nekouká
Vždyť byla přátelská.

Za chvíli pozdě bude,
Pomoct přírodě proti lidem.
Za chvíli po nic nezbude,
Všecko bude patřit lidem.
Publikoval(a): mtek, 14.9.2011
Přečteno (275x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti