Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje otázky..

Moje otázky..

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: K čemu?

K čemu jsou mi Vršovice
Když nedýchají pro nás
Jsi větrem, co sfoukne svíce
A utáhne provaz?

K čemu jsou mi horoskopy
Když píší o mé kráse
Jsi tím, co beze stopy
Spálí knihu o mé spáse?

K čemu je mi láska
Když nemůžu věnovat ji duši Tvojí
Jsi bodem, kde pouto praská
Jsi děravým dnem lodě mojí?

K čemu jsou mi slova
Když stejně nic nezmění
Jsi tím, kdo utápí mě znova
Kdo nechá mě žít v domnění?

K čemu je mi milovat
Když Ty zůstaneš s rodinou
Jsi ten, kterému říkám kat
Zůstaneš, splníc přísahu povinnou?

K čemu je mi vědět
Že jsi ten pravý muž
Jsi tím, co bude sám sedět
Opuštěný, na sklonku už?

Protože sebe věnoval jiným a mě nechal jít?
Nedopusť to..
Publikoval(a): Andy86, 13.9.2011
Přečteno (324x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: No Shame, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti