Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kuiwa den

Kuiwa den

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Skvěle naložen... hladce oholen... úsměv číslo 5... vzor 70... To se pak nemůže nic pokazit. Buaháhuaháchlemst:D))

ráno vstávat
a prdel zvednout
ohmatat očima den,
probodnout pohledem ráno
zapomenout na svůj sen.

vychcat napít oblíct vyjít
na autobus do práce,
bez doláče ni koláče
tady končí legrace.

A když výjdu před barák
do kalnýho rána,
koukám na ten obrázek
jak vyvoraná vrána.

Autobus mi ujede
a já naseru se,
že už zase příjdu pozdě
Snad ne:@!!!
...z toho poseru se.

Píchačky jsem pěstí rozmrnd
po šéfovi hodil klíč,
zabouch jsem raději vrata
a utíkal vocaď pryč!!
Publikoval(a): ZENITZERO666, 10.9.2011
Přečteno (77x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti