Srdce z kamene
Srdce z kamene
Nějak se vzdaluješ
zdá se mi
no kéž by se mi to jen zdálo
těžké
ztrácet co miluješ
vrať se mi
fakt nevím co se stalo.
Naztrácej se v minulosti
buď má přítomnost
nechci srdce zlomené
to bolí
víc jak zlomené kosti
bolesti už bylo dost
nemám srdce z kamene.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 10.9.2011