Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pocit

Pocit

UniQue_HaNy Básně » o Lásce

Anotace: nenahraditelný . . .

Pocit

Křehcí motýlci
kmitají v ráji
objeveném
již .

Pohledy
smysluplné
šepotají hluboce
k duším .

Šimrající doteky
nesměle intezivní
do paměti . . .

< bitter - sweet memories > *
______________________________________________________

Feelin'

Brittle butterflies
swing in a
discovered
paradise .

Sensual gazes
whisper deeply
to souls .

Ticklish touches
timidly intense
into memory .

< hořko - sladké vzpomínky > *
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 9.9.2011
Přečteno (424x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti