Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč tak brzy....

Proč tak brzy....

James Libustka Básně » Smutné

Anotace: v reakci na události posledních dnů...

v duši tíže kovadliny
jenž pod srdcem
je vklíněna
matka ztrácí
svoje syny
naposled obejmout je
nesměla

bezmoc trhá nitro
na kusy
a v mysl
rozpíná se prázdnota
radost
smutek zadusí
v poslední kapce
života

ze svící
teď soustrast kane
stejně z očí
kanou slzy
v srdci krutou bolest
máme
jen ptáme se proč
proč
tak brzy
Publikoval(a): James Libustka, 8.9.2011
Přečteno (174x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, koala-pancake, LEPROTIK S LUPÉNKOU NA ZADKU SVÉM, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti