Laska je láska
Laska je láska
Anotace: Je třeba si vážit, toho co pro tebe dělá.
Vzala jsi mi srdce,
dala jsi mi sílu,
když bylo potřeba pomoci,
přiložila ruku k dílu.
Když jsem byl na dně, byla jsi tu pro mě
snažila jsi se mě rozesmát,
nedovedu si představit,
že bych tě mohl někdy přestat mít rád.
Vždy jsi se na mě smála,
dávala mi najevo lásku svoji,
A já se těším, až jednou,
budeš ženou mojí.
Publikoval(a):
XXX-XXX, 7.9.2011