Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bongeři

Bongeři

Tajp-ár Básně » o Životě

Anotace: English lesson ... číst plís!

Blow up your bong,
it´s make u strong,
is it wrong ?
one question, how long ?
maybe you will fell like King-Kong,
but it´ll be 3 hours long,
maybe you will hear again and again just one song,
take it easy, you are high like King-Kong.
please, use your bong, it´s not wrong!
ěščřžýáíé
Publikoval(a): Tajp-ár, 7.9.2011
Přečteno (64x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti