Summer affair
Summer affair
Summer affair
Jdem na procházku, ven, mimo civilizaci.
Krásné ticho, omamný vzduch, teplé počasí
a najednou déšť.
Z ničeho nic, bez důvodu se naše rty se proplétají.
Déšť zvlhčil naše šaty, naše těla.
Přirození ležíme v trávě pokrytou rosou.
Naše duše, propojené v sobě.
Cítíme na sobě všechen čistou lásku, nevinnou.
Tu energii, tóny vášně a touhy.
Čas není podstatný.
Pouze tento okamžik, tato chvíle.
Dechberoucí slova, vyznání se nežně vysypou z úst.
Opět zahalení do šatů promočených.
Ruku v ruce zpáteční cestou zpět do civilizace.
| smile, please |.
Publikoval(a):
UniQue_HaNy, 6.9.2011