Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hypnotizace jevů

Hypnotizace jevů

ta [včerejší] bouřka . .
_________________________

blesky vřískaly bolestí,
žalem všech členů
trápících . .
jejíchž jiskry
reprezentovali sílu,
uplakaných .

kapky deště
symbolizovaly slzy,
vlhká anonymní
gesta . .
nepřetržitě klesali,
níže a níže do nicoty
prázdné .
__________________

Kombinace těchto dvou
přirozených jevů
- nakažlivě omamná -
každá raněná duše
vytratí se vysoko,
daleko do míru .


/na okamžik smysluplný
anebo až do
paprsků vycházejících/
.
. .
. . .
< hypnotizace jevů > .
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 6.9.2011
Přečteno (117x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Baruet, donne, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti