Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Konec

Konec

pospach Básně » o Lásce

Anotace: prosím o okomentování

na každé chvíli s tebou,
hodně mi záleží,
však já byl pro tebe jen mlhou
a jen další zátěží.

vše co jsem chtěl,
byla jen tvá láska,
já o tobě vždy sněl,
ty byla jsi má kráska.

avšak teď už je všem koncům konec,
a ty se mnou nehceš být,
mé lásce však neodbyl zvonec,
já bez tebe nemůžu žít.
Publikoval(a): pospach, 4.9.2011
Přečteno (203x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 21:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti