Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Básníkova duše

Básníkova duše

Baruet Básně » o Životě

Anotace: ...ať už jsem dobrým či špatným básníkem, tak to je...básník všechno cítí s dvojnásobnou hloubkou...

Duše hořící dvojnásob láskou,
uvězněná slepená dvojitou páskou,
dvakrát tak od srdce se zasměje,
dvakrát jí blýská naděje,
dvakrát pláče a umírá,
dvojnásob slz utírá,
dvakrát tolik zraněná,
dvojnásobně zasněná,
otevřenýma očima vidí svět,
do veršů vkládá tolik vět,
svět ji nemůže pochopit,
ona má svůj mír a klid,
ona je dar i svár,
múza i prokletí,
to je ta duše básníkova.
Publikoval(a): Baruet, 2.9.2011
Přečteno (93x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Andy86, lénuška, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti