pouhý vzduch ...
pouhý vzduch ...
Anotace: neopětovaná láska je ta nejhorší ...
Jsem pro tebe pouhý vzduch,
v hlavě mám převeliký ruch.
Tvé oči jsou pro jinou souzené,
a mé básně od srdce myšlené.
Ráda tě mám čím dál víc,
až mi z tebe rudne líc.
Hlavu mou jsi zatočil,
ale mé srdce jsi přeskočil.
Publikoval(a):
Lennulinnka, 2.9.2011