Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Včerejší den

Včerejší den

blackhenry Básně » o Životě

Anotace: Ještě jednou díky a řvu štěstím....... áááááááááááá :)

To byl ale včera zase jednou den,
plný dobrodružství, splněný sen.
Poznal jsem dívku, je krásná a milá,
snad jsem i já, ten o kom ona snila.
Pak poznal jsem, kamarády, co pomůžou,
když jsem v úzkých, tak dělají, co můžou.
Na včerejší den nezapomenu, nejsem sám,
myslím, že největší štěstí na světě mám.
Díky Tobě, za krásný den, jistý si jsem,
díky kluci za pomoc, zas na pivo jdem.
Prostě na včerejší den, více lidí nezapomene,
Ukázalo se ty nejdůležitější, člověk není z kamene.
Publikoval(a): blackhenry, 2.9.2011
Přečteno (152x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti