Měsíček
Měsíček
Anotace: Dívka píše svému milému/milé.
Za svitu měsíčku,
píšu ti básničku.
Že tě ráda mám,
na to přísahám.
Píšu ti básničku,
že tě mám v srdíčku.
A proto na paměti měj,
že s tebou je mi hej.
Velkou bolest v srdci mám,
když tě dlouho nevídám.
Publikoval(a):
Milinka Dé, 31.8.2011