Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Božence

Božence

Milinka Dé Básně » o Lásce

Anotace: Protože JÍ miluju :o* ¦

Tak jako slunce bez nebe,
se cítím i já bez Tebe.
Jsi pro mě hvězdou na nočním nebi,
jsi tu vždy, když je tě zapotřebí.
Ať tahle hvězdička nikdy nespadne, nezhasne,
je pro mě důležitá nikdy neřeknu, že ne!
Díky tobě jsem, kdo jsem,
jinak bych spadla na dno, na zem.
Adys, však já vážím si tě,
a těšim se na dny v našem bytě!
S tebou nuda nehrozí,
spíš se bojim erozí.
Erozí v našem BF vztahu,
chytrá bloncko uznej snahu.
Říkám ti všechno, co sama vím,
jako svůj vzor tě vždycky ctím.
Bez tebe jsem nido, nic,
ale s tebou chci být víc.
Teď tu v noci píšu a brečím,
a v duchu na sebe křičím, ječím.
Každýmu jen ubližuju,
Tobě, sobě i lakymu.
Darling, help me co je s námi?
Takhle nás nevychovaly naše mámy …
Jsi pro mě studánkou,
jsi pro mě vrbou,
i když mě Aneta s holkama drbou.
Za tamto se omlouvám,
vždyť ji s tebou pomlouvám.
A teď se tebe ptám má drahá,
jaké v tvém srdíčku mám místo já?
Publikoval(a): Milinka Dé, 31.8.2011
Přečteno (168x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti