Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poučná škola

Poučná škola

Milinka Dé Básně » o Lidech

Anotace: Učitelé nám vysvětlují, jak se máme chovat. Nikdo nám však neřekne jak se doopravdy chovají oni!

Na stromečky kašleme,
tak se rychle začteme.
romány jsou přeci nej,
tak se na ně rychle dej.
Pak se kouknem na sebe,
vydeptá nás úča,
a tak jdeme do sebe,
je to pěkná pí**.
Uslyšíme strašný řev,
co se jí zas děje?
Bere si náš studyjňák,
pěkně nás to sere!
Za náma se lyska směje,
je to pěkná stračena,
a na ní pak taky dojde,
směje se jak kačena.
Pod stromemprý najdeme,
jenom velký kulový,
tak se všichni sejdeme,
zajdeme do hspody.
Následuje čeština,
to bude zas votrava.
O Rolandovi zas záživně nám vykládá,
a poškole jde do banky,
kde si prachy ukládá.
Srnka běží po schodech,
hodí dobrou hubu,
a ten jeho bílý chrup,
dolítne na Kubu.
Z podpaží mu motor čouhá,
v zatáčkách to pěkně krouhá.
Zrychlit by chtěl velice,
Brání mu v tom vopice.
Zřídil se jak Kalina,
už vím proč nás napíná.
vipadá fakt velmi hrozně,
Lucina zas chodí pozdě!
Publikoval(a): Milinka Dé, 30.8.2011
Přečteno (122x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti