Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je to příjemné a bolestné prostě obojí

Je to příjemné a bolestné prostě obojí

Bad Monkey Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: když láska příjemná bolí a srdce co dělat neví ....

Kdo ví ?
proč mě láska bolí
Jak když si srdce z těla rvu
uvnitř v nitru řvu
Já miluji byť se trápím
avšak co počít si nevím
Bolí to ale nedá se to ne chat odejít
je to příjemné a bolestné prostě obojí
Když tě opustím
bolest tím dopustím
Když zůstanu
bolestné rány dostanu
Rozhodnout se je čím dál těžší
jaká bolest bude asi větší ?
Publikoval(a): Bad Monkey, 30.8.2011
Přečteno (471x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., střelkyně1, koala-pancake, only-me

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti