Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Špatný sen

Špatný sen

blackhenry Básně » o Lásce

Anotace: Sny můžou říci hodně, ale můžou lhát, nikdy nevíš, jestli ukazují co má se stát.

Špatný sen, dnes mě trápí,
co když se to dobré zvrátí?
Co když vše bude jinak, než tušíme,
co když stále málo toho o sobě víme.
Bojím se toho, že budeš s jiným,
ale vlastně se tomu ani nedivím.
Jsi krásná, milá, vtipná, skvělá,
já dáno, aby ses dobře měla.
Jen nevím, jestli je to starost má,
čekám, až někdo znamení mi dá.
Snad pozdě nepřijdu, nebudeš s ním,
to mě trápí, o tom po nocích sním.
Publikoval(a): blackhenry, 30.8.2011
Přečteno (228x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 16:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti