Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Řešení

Řešení

blackhenry Básně » o Lásce

Anotace: Řešení je možná tady nebo možná tam, nevím, když teď sedím tu sám.

Řešení problémů není vždy snadné,
odpovědi záporné a někdy kladné.
Ale problémy vztahů a lásek,
to je věda, řešení uniká o vlásek.
Pozdravit jí nebo nepozdravit?
Odvahu máš, musíš jen zastavit.
Políbit jí nebo nepolíbit,
že to vyjde Ti nemůžu slíbit.
Nikdy nevíš co se stane dál,
musíš to zkusit, i kdyby ses bál.
Šance se musí využít, zkusit,
je to lepší než to v sobě dusit.
Publikoval(a): blackhenry, 29.8.2011
Přečteno (173x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 16:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti