Dilema
Dilema
Anotace: Díky za inspiraci má múzo z nebe, co já počal bych si bez Tebe
Dilema, buď ten nebo ten,
kéž by to byl jenom zlý sen.
Dilema, buď ta nebo ta,
a nakonec jen samota.
Dilema, zůstat či jít,
sedět v koutě a nebo žít.
Dilema, zůstat nebo jet,
vyrazit, nechtít zpět.
Dilema, co trápí mě i Tebe,
v klidu rozmýšlej, andílku z nebe.
Dilema, či milovat nebo se bát,
nevím co říct, uvidím, tak snad.
Dilema, nevyřeším já,
jsi jen Ty, co odpověď dá.
Dilema, co jsem já měl,
nevěděl jsem, co jsem chtěl.
Dilema jestli Ty nebo ona, Ty,
čekám na odpověď, jestli my nebo vy.
Publikoval(a):
blackhenry, 28.8.2011