Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ROMANCE HODNOTY.

ROMANCE HODNOTY.

Lavander Básně » Balady, romance

Anotace: Baladicky se utvářející text,next next....

,,...v zapadlé bráně cudné nahoty

tam pilujeme tvary prázdnoty

když prodávající určuje hodnoty

Já nesdílím život co nemá podněty

nejsem kupující téhle nahoty...,,
Publikoval(a): Lavander, 27.8.2011
Přečteno (317x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, No Shame, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti