Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žít ze dne na den

Žít ze dne na den

blackhenry Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Díky Tobě zase píšu :)

Už asi vím, kde je ta chyba, chci všechno a napořád,
mluvím o věcech na vždy, vše má svazující řád.
Musím zvolnit, nemyslet dopředu, žít přítomností,
musím žít, ze dne na den, využívat možností.
Vše s klidem, úsměvem na rtech vždy brát,
za svoje názory se postavit, a pevně stát.
Snad už Tě nevyplaším, pozor si dám,
je to štěstí a radost, že Tě znovu znám.
Publikoval(a): blackhenry, 26.8.2011
Přečteno (517x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 16:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti