Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty víš ;)

Ty víš ;)

blackhenry Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: A nedělej, že si to nečteš :-D

Omluvu jsi přijala, a vše snad zpět,
čekám na nabídku, přijel bych hned.
Slabost pro sebe očividně stále máme,
a sem tam to na sobě i znát dáme.
Snad to bude jako předtím, víš,
já o Tobě a Ty o mě tajně sníš.
Zas touha cestovat mě přepadá,
co mě to zas a znovu napadá?
Já vím, jsem moc hr, tak nic,
snad dáš vědět, až budeš chtít víc.
Víš, že kdybys řekla, tak přijedu zítra,
do výšek modrých nebo i do země nitra.
Publikoval(a): blackhenry, 26.8.2011
Přečteno (794x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 17:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti