Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co pro mě znamenáš

Co pro mě znamenáš

Když cítíš se tak marně
a někdy máš pocit, že umířáš,
nic neumíš, ani výtvarně,
přesto někdy, v srdci dobrej pocit míváš..

Zahoď starosti za hlavu,
začni už konečně žít,
ať neztratíš se mi v davu
a dokážeš přežít..

Nemáš kamarády, ale máš osobu,
jednu, co tě vždy ráda bude mít,
máš v duchu citlivou osobu,
o které člověk může jen snít..
Publikoval(a): lénuška, 26.8.2011
Přečteno (248x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti