Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bajka o smutné zemi

Bajka o smutné zemi

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Protiokupantská hymna složená Pražskými studenty v roce 1968 po vpádu Ruských tanků do Československa.

Na východě velká země
jeden velký koncentrák
Sovětský svaz nazývá se
o něm vám chci povídat.

V Ruské zemi zámek stojí
Kreml se to jmenuje
bolševizmus hrozba lidstva
dávno už tam panuje.

V Kremlu sedí starý blázen
Brežněv mu tam říkají
větší svini nežli on je
dějiny snad neznají.

Blázen Brežněv poslal tanky
myslel že nás zastraší
tím však právě dokazuje
že mu v hlavě haraší.

Ruskej voják chcípe hlady
Češi se naň vysraly
nažer se svý vlastní špíny
my jsme tě sem nezvaly.

Hodíme tě do latrýny
budem na tě chodit srát
to máš z toho hajzle líný
žes chtěl Českej chleba žrát.

Hold ty hajzle bando líná
náš bejvalej příteli
ode dneška nedostaneš
ani čuchnout k prdeli.

Ivanové táhnou krajem
střílej z leva na pravo
nepokoř se země Česká
nepokoř se Moravo.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 23.8.2011
Přečteno (347x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Aniel, Ružka, SrdceNaDlani, Marcone, Martin Havlíček, lénuška, donne
ikonkaKomentáře (19)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 04:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti