Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
pán Párek... má zase pravdu =D, snaž se dál, ten děj je dobrej..
7.9.2011 21:18 | koala-pancake
Velmi pěkné, psáno od srdce...
22.8.2011 18:14 | Engliš
má to docela dobrej děj,ale ještě musíš pilovat a pracovat na sobě. ale jako zatím dobrý na 15 let.
22.8.2011 15:57 | Martin Havlíček