Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LODIVOD.

LODIVOD.

Lavander Básně » Balady, romance

Anotace: Jsem Ti přístavem.

,,...v přístavišti věčnosti
snídám zapadlé vděčnosti

a povalující se touha vedle lodi
každého lodivoda k láhvi vodí.

Tenhle přístav osamělých duší
zdá se,tolik vyvoleným sluší.

Zplihlé pramínky jak vybledlé vzpomínky.

A námořník co z dálky zírá
jak mladá krev se ve mně vzpírá
a žalm o lásce si zpívá...,,
Publikoval(a): Lavander, 21.8.2011
Přečteno (239x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, donne, Engliš, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti