Stále na Tebe myslím
Stále na Tebe myslím
Anotace: vše mi Tě připomíná....o to hůř se zapomíná....
Jako Jekkyl a Hyde se cítím,
nálady měním, jako oni sebe,
už nikdy Tě za ruku nechytím,
i když miloval jsem jen Tebe.
Teď jeden den silný jsem,
druhý zase mrzutý, smutný,
už po nábřeží spolu nepůjdem,
je to tak, bylo to prostě nutný.
Ani čas zatím nepomáhá,
chtěl bych Tě stále u sebe mít,
už mě to opravdu zmáhá,
když musím jen dlouze snít.
Nikdy neříkej nikdy, ale ty
vždy stojíš za rozhodnutím svým,
už prostě nikdy nebudeme my,
i když rád bych byl navždy tvým.
Publikoval(a):
blackhenry, 20.8.2011