Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Halucinace

Halucinace

Je mi zima
je mi ouzko
do těla se vkrádá třas
zas válčím s nima
pomoc lásko
horečka mi stoupá zas.

Cože?
Waau
Od kdy máš ten plnovous?
Ach můj bože
Aau
proč mě hrnek zase kous?


Vidím zvláštní věci
plnou parou radši vzad
proč vznáší se tu parní válec?
Jaktože ta voda drží se v té kleci?
No a co ten had?
Proč si cucá vlastní palec?

Uteč
čas se hroutí
no to si musím vyfotit
nebreč
i mě to rmoutí
tu zlou krev musím vypotit.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 19.8.2011
Přečteno (192x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, lénuška, Martin Havlíček, Raven-san

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 11:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti