Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krásná poslední sloka...
19.8.2011 19:05 | Andy86
Tvá forma psaní a výborné rytmické zpracování se již spíše překuluje do hlubokých pocitů a myšlenek.
19.8.2011 16:13 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: