Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Múza

Múza

SrdceNaDlani Básně » o Životě

Anotace: o mém desetiletém období bez veršů.Už jsem ani nevěřil,že ještě někdy něco napíšu,škoda jen,že neumím psát tak,aby to bylo použitelné pro svět,ale to,že to pomůže mě je taky dobrý :-)

Básník co ztratil inspiraci
a pohřbil i svou snahu
v bezmoci
jak po těžké operaci
zkončilo dlouhé hledání vztahu.

Trvalo to deset let
a vskutku byly krásný,
ale jako básník
opustil jsem tenhle svět
nic nebylo složité
vše v barvách a tak jasný.

Ale s Tebou má cit jiný význam
vzkřísila jsi ve mě vášeň
a tak jako básník rozšiřuji seznam
teď stvořila jsi další báseň.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 18.8.2011
Přečteno (85x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy86, Martin Havlíček, Baruet, Raven-san

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti