Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vše, co cítím..

Vše, co cítím..

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Hezkou dovolenou..

Lapená do sítě
Bereš mi dech
Bojím se, dusím Tě
Každý svůj vzdech
Věnuji Tobě..

Seženeš loď
Protože miluji moře
Na palubu pojď
Bude-li hořet
Zachráním Tě..

Tvou duši nahou
Až začneš znovu věřit
Obalím dlahou
Vše začne se dařit
Přestaň se bát..

Blízkost našich těl a duší
Neměřím na kilometry
Zas vím, co se sluší
Neobuji tretry
Počkám..

Vím, že Tvoje láska
Není tenká jako vlas
Staré pouto možná praská
A vše potřebuje čas
Dávám Ti ho..

Je mi jedno v jaké ulici
Skládáš večer hlavu
Nejsem kodex chodící
Nezkouším Tě z dobrých mravů
Jsem jen žena..

Tvé stopy mizí
Vím však jedno jediné
Tělo v zemi cizí
Ale ráno v mojí peřině
Nechal jsi své srdce..
Publikoval(a): Andy86, 18.8.2011
Přečteno (471x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Baruet, donifan, SrdceNaDlani, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti