Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
dík za ST :)
17.8.2011 21:48 | Baruet
týjo takovejch rýmů = supr!!! těžko se mi to četlo ale napsané je to s citem s myšlenkou a se smyslem to je hlavní :-D za napsání a za supr nápad a za krásné rýmy ti dávám ST :-)
17.8.2011 20:53 | lénuška
děkuji, to já všem přeji slunce v duši ;-)
17.8.2011 19:21 | Baruet
To je pravda: slunce duši sluší.... ale jen málokdo ho unese... ;o)) dávám bod za opět krásnou myšlenku.... a přeju všem příjemné kvetení... =)) WW.
17.8.2011 18:28 | bílá čarodějka
Přeji ti těch dnů se sluncem v duši co nejvíce,zla už bylo dost.....za myšlenku díla, bludišták.
17.8.2011 16:04 | Martin Havlíček