Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání

Vyznání

XXX-XXX Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Láska je mocná věc

Sedím a píšu ti od srdíčka vyznání.
Nevnímám okolí, že telefon vyzvání.
Mám napsat text a k němu přidat kus básně?
Napsat do ní, jak s tebou bývá mi krásně?
Ale jak ti to říct při pohledu do očí?
Když tvoje krása mě pokaždé zaskočí?
Ikdyž tě nemám, chci být v tvém objetí!
Jak tě mám rád, to nemáš ponětí.
Publikoval(a): XXX-XXX, 16.8.2011
Přečteno (1131x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, GAIA77, Raven-san, Baruet, SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti