Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

České moře

České moře

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Jen taková legrace, jinak dobrá lokace. Ta zemička Česká, relativně hezká;D)

Vytáhnu z ohně
hořící list,
fragmenty textu
se daj ještě část.

Ohořelé okraje
od růžků k středu,
na něm nějaký slova
o strdí a medu.

Odvěký odkaz
praotce Čecha,
natuše co náš
národ ještě čeká.

Praotče Čechu
byl jsi to cyp,
když jsi nás vyvedl
na tu horu Říp.

Kdyby jsi zastavil
jen o pár mil dále,
mohli jsme se na pláži
ve dne v noci válet:D))
Publikoval(a): ZENITZERO666, 16.8.2011
Přečteno (188x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Baruet, Marcone

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 19:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti