Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kanál

Kanál

Averzus Básně » o Věcech

Anotace: Nějaká chuťovečka...

V podzemí jen hučí sliz
všech hnilob zápach je zde cítit,
tady nezahlédneš ani hmyz
až to poznáš, budeš se hned k zemi klátit.

Rourou srší sraček vlna
hlen na stěnách - i na botech
čistička je hoven plná
černou plíseň mám i na loktech.

Zde každá zvratka, každý hnus
do řeky plave s labutěmi
viděl jsem tam i člověka kus
to je kanál - peklo na Zemi.
Publikoval(a): Averzus, 15.8.2011
Přečteno (383x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Přerushit, koala-pancake, ZENITZERO666, Baruet, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 01:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti