Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Díky za dnešní oběd..

Díky za dnešní oběd..

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: ..za vše..

Děkuji Ti za oběd
Za den plný nápověd
Ruku položenou v klíně
Představy, kde líně

Někde daleko a pryč
Do vody zahozený klíč
Necháme zrezivět na dně
Na zem se snesou ladně

Všechny problémy a odkráčí..
Publikoval(a): Andy86, 15.8.2011
Přečteno (126x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Baruet, donne, Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti