Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snaž se!

Snaž se!

klarik96 Básně » o Lásce

Anotace: ... dej jí jistotu, že je jediná.

No tak bojuj, snaž se trochu,
srdce nezískáš jen tak, hochu.
Musíš lásku ukazovat,
své city při tom prokazovat.
Musíš ji něžně rozmazlovat,
aby nezačla pochybovat.
Potřebuje jistotu,
že ji máš vážně ráda,
že při ní budeš vždycky stát.
Chce vědět, že tu pro ni vždycky budeš,
a že ji stále věrně miluješ.
Publikoval(a): klarik96, 15.8.2011
Přečteno (215x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, Baruet

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 04:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti