Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji Tě!

Miluji Tě!

raněnésrdce Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Má láska se v noční tmě utápí

Má láska se v noční tmě utápí
a srdce bez krve buší!
Tvé svědomí mou duši utrápí
a s Tvým srdcem jsou k mé věčné lásce hluší!

Tak krásné sny,
ať milosrdné jsou k činům Tvým!
Snad jednou čekají nás krásné dny
a má láska se nevytratí jako dým.

Miluji Tě!
Já nestydím se za ty slova!
Jen hodně bolí,je vyslovit!
A dokud budu dýchat a mé srdce bít,
budu Ti je říkat zas a znova!
Dokud mé tělo bude žít!!!!
Publikoval(a): raněnésrdce, 14.8.2011
Přečteno (1004x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet, Septi, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti