Láska z jedné....
Láska z jedné....
Anotace: Tak trochu to znám :(
Hladím tvoje jemné vlásky
Ouška malé políbím
V tvaři nejsou žádné vrásky
Lásku mou ti přislíbím
Laskám tvoje hebké dlaně
Do očí se zadívám
Rty mé přiložím na ně
Hezké chvilky prožívám...
Požádám tě o pár vět
Pohladím tvé vlásky znova
Chvěje se tvůj rudý ret
Na jazyku jen tři slova!
Jednostranná láska jest :(
Publikoval(a):
Juni, 14.8.2011