Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blahopřání

Blahopřání

lénuška Básně » o Přátelství

Anotace: tato báseň je věnovaná mé milované sestřenici k jejím 10. narozeninám :-)

Ať štěstí máš v životě,
a radost vždy,
ať nepropadneš samotě
a máš krásné dny.

Vzpomeň si na mě,
ve strachu, v úzkosti,
chováš se tak…nadaně,
ale někdy děláš blbosti…

Až k nám zase přijedeš,
radostí se zblázním,
útěchu mi poskytneš
tak takhle já o tobě básním.

Tímto ti přeju vše nejlepší,
k tvým 10. narozeninám,
popravdě-seš čím dál lepší,
na chvíle s tebou, ráda zavzpomínám.


Věnováno Haničce Růžičkové-nejlepší kamarádce a nejlepší sestřenici..
Publikoval(a): lénuška, 14.8.2011
Přečteno (544x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, SrdceNaDlani, koala-pancake, saskatuna, Sonja la Rosa, Baruet, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 20:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti