Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Born to die

Born to die

Marcone Básně » o Životě

Anotace: je to psaný v telefonu,tak soráč za chyby.

S prvním nádechem
člověče umíráš
netušíš v povijanu
jak málo času máš.

Život sám
je ta nejpomalejší smrt
do vínku dali nám
jen strach,
a prohru
obrácen v prach
přemýšlej človíčku

co jsi nestihl
čeho lituješ
proč se nesměješ...

Už s prvním nádechem je na všechno pozdě.
Publikoval(a): Marcone, 14.8.2011
Přečteno (277x)
Tipy (35) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Mirastus, Tenebris, Srukama, Le Vinnie, Bulldog, modrá, H.I.L., Raven-san, Ružka

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 06:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti