Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krvavý půlměsíc

Krvavý půlměsíc

Krvavý půlměsíc
nad Evropou svítá,
svornost, rovnost, bratrství
zpřetrhaly střety.

Dlažky, koše, popelnice
ulicemi lítaj,
rozrážejí výlohy
a sypou se střepy.

Stará dobrá Anglie
s otevřenou hubou zírá,
smradi kolem patnácti let
pochopili co je síla.

Síla davu černých ovcí
podobná je náhle lovci,
šelma lítá kořist loví
podobna jest panterovi.

Rudý kohout tráví auta
z domů šlehaj plameny,
rabující lůza v kápi
vyzbrojená kameny.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 13.8.2011
Přečteno (207x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, donne, Sonja la Rosa, lénuška, Baruet, Rezervé, koala-pancake, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 12:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti