Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mladá, nešťastná dívka

Mladá, nešťastná dívka

Diamanta Černá Básně » Balady, romance

Anotace: nevím co to je. Napadlo mě to jednou při hodině ve škole a tak sem to napsala.

Mladá dívka Apolenka,
pěkná byla jak růže.
Její otec ji provdal
za příhodného muže.

Muž ji týral, nesnášel
pro peníze si ji vzal,
pro peníze před otcem
dělal že ji miloval.

Ona se moc trápila
nevěděla kudy kam,
pak ten nápad dostala
a šla k řece tam.

Do řeky pak skočila,
v řece se pak topila,
v řece pak utonula
nešťastná dívka.
Publikoval(a): Diamanta Černá, 13.8.2011
Přečteno (223x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet, Rezervé

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti