Andílku
Andílku
Anotace: Není větší bolesti
Andílku můj malý
V náručí jsem Tě jen párkrát měla
Sny o naději dlouho se mi zdály
Líbat jsem tě jenom krátce směla
Cesta plná trní
Ruce k tobě nedosáhnou
Už dávno nejsem tou co štěstím vrní
Pařáty bolesti nás hlouběji stáhnou
Teď už jenom prázdná náruč
Bolí to, trhá, pálí, hoří
Srdce svírá krutá obruč
Tak rychle svět náš se boří
Andílku můj, vzpomínám
Láska v nás se drží
Odpusť, že často víc než bolest nevnímám
I láska se smutkem se někdy kříží...
Publikoval(a):
Jatoli, 13.8.2011