Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Procházka po nábřeží

Procházka po nábřeží

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Dnes jsem šel po nábřeží, kde jsi se mnou stávala, jako bych stál na pobřeží a ty z lodě mi mávala

Dívám se na nábřeží, kde chodili jsme spolu,
po schodech nahoru a pak zase dolů.
Vlnka za vlnkou tiše plyne dál,
stalo se to, čeho jsem se bál.
Už procházky společné minulostí jsou,
já miluji Tě stále, i když nejsi už mou.
A tak dívám se na vlnky, vzpomínám,
už jen svou lásku a vzpomínky mám.
Publikoval(a): blackhenry, 12.8.2011
Přečteno (84x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, Baruet

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti