Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poupě

Poupě

Mouvisek Básně » o Životě

Anotace: dětsví nevrátíš

Rozvíjej se poupě v květ,
ať poznáš lépe tento svět.
Rozvíjej se poupátko,
budeš vonět za krátko.
Rozvíjej se v krasu milou,
pěknou,
roztomilou.
A až poznáš...
tento svět.
Už nikdy nevrátíš se,
v poupě zpět.
Publikoval(a): Mouvisek, 11.8.2011
Přečteno (84x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti