Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Holoubek

Holoubek

Mouvisek Básně » Smutné

Anotace: skrytá bolest

Holube,
tak přeci pláč!
Srdce máš strhaný,
křídla zlámaný...
si žívý tvor,
tak přeci plač!

Holoubek:
Neukážu vám svůj pláč,
kdo ví,
co jste zač!?
Plakat mě neuvidíte...
já pláču sám.
Publikoval(a): Mouvisek, 11.8.2011
Přečteno (195x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 13:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti