Zima
Zima
Anotace: Neopětovaná laska
Byl chladný unorový den, ty jsi řekla miluji tě.
Krásná slečna, co vyznala svůj cit,
a já sluha bláhový co nechal si ho vzít.
Jak rád vrátil bych ten dávný čas,
chytil tě za ruku a polibil na ústa se slovy, tak tady mě máš.
Tenhle sen se už nikdy nemůže stát,
chtěl bych ti říct jediné: pořád mám tě rád.
Publikoval(a):
XXX-XXX, 10.8.2011